Maak ckplus uw homepage Mail de webmaster CKPLUSDe nieuwsbrief staat ook op: www.ckplus.nl/nieuwsbrief.html

Cultuur en Kunst site CKplus

CKplus Special AMSTERDAM

Rijksmuseum: studiemiddag Operatie Nachtwacht voor (bčta/science) docenten.

Nieuwsgierig wat we allemaal voor onderzoek doen aan De Nachtwacht? Op woensdag 15 april is er een studiemiddag over de toegepaste onderzoekstechnieken bij de restauratie van de beroemde Nachtwacht. Op deze middag hoort u welke onderzoekstechnieken worden toegepast om de conditie en de schildertechniek van De Nachtwacht beter te begrijpen
De lezingen hebben een natuurkundige en chemische insteek en belichten aspecten als macroscopisch, microscopisch en moleculair onderzoek. We delen de nieuwste onderzoeksresultaten en de veranderingen die de gebruikte verf in de loop der tijd heeft ondergaan. Vanwege het internationale karakter van het onderzoeksteam zijn enkele lezingen in het Engels. Prijs €35,- per persoon Meer informatie en boeken. .

Koninklijk Concertgebouw Concours 2020

Ben je tussen de 9 en 14 jaar en wil je een keer optreden in Het Concertgebouw? Meld je dan nu aan voor het Koninklijk Concertgebouw Concours 2020! Dit is dé muziekwedstrijd voor kinderen!
Dit jaar vindt de twaalfde editie van het Koninklijk Concertgebouw Concours plaats. Speel of zing je klassiek, pop-, jazz- of wereldmuziek? Geef je dan op. Iedereen van 9 tot 14 jaar is welkom. Als je je hebt aangemeld, dan ben je van harte uitgenodigd voor een workshop in Het Concertgebouw op 30 mei 2020. Je bent dan de hele dag bij ons in huis en gaat samen met andere kinderen muziek maken.lees meer .
Wat kun je verwachten?
  • Aanmelden tem 20 april
  • Halve finales in de Kleine Zaal van het Concertgebouw op 23 mei
  • Voor alle deelnemers een workshop 30 mei.
  • Finale op zondag 21juni in de Kleine Zaal.
  • Je maakt kans op een muzikale ontmoeting met de Tik Tokkers Jesse, Nova en Quinten!
Lees hier meer.
Zo meld je je aan.

Je doet mee door het insturen van een YouTube-filmpje. Je kunt thuis een filmpje maken van een muziekstuk naar keuze van maximaal 5 minuten. Ook kun je een filmpje opsturen van een voorspeelavond van de muziekschool. Zet je filmpje op YouTube en stuur ons de link. Dat is helemaal niet ingewikkeld. Als je hier klikt leggen we je het stap voor stap uit.

Kosten voor deelname

Deelname aan het Koninklijk Concertgebouw Concours is gratis, eventuele kosten voor het inzetten van jouw begeleider of extra muzieklessen worden niet door de organisatie vergoed. Hier kun je je aanmelden.Uitschrijven? klik hier Opgeven CKplus Nieuwsbrief klik hier jaargang 20, oplage 10.899 e-mailsHome