Maak ckplus uw homepage Mail de webmaster CKPLUSDe nieuwsbrief staat ook op: www.ckplus.nl/nieuwsbrief.html

Cultuur en Kunst site CKplus

CKplus Nieuws nr.4
juni 2019.

Rembrandt Leeft!
Met de kunstwedstrijd Rembrandt Leeft! wordt het leven van Rembrandt van Rijn gevierd, ook al herdenken we zijn 350ste sterfjaar. Rembrandt is springlevend en alle kunstenaars kunnen zich bij deze wedstrijd laten inspireren door zijn leven, zijn tijd en zijn kunst.
Iedereen die geïnspireerd is door Rembrandt kan meedoen met Rembrandt Leeft! Het onderwerp en het formaat van je inzending(en) zijn helemaal vrij, zolang Rembrandt zijn leven, kunst of zijn tijd maar de inspiratiebron is. Je mag deelnemen met maximaal 4 kunstwerken.

Met kortingscode CK19 krijg je € 5,- korting op je inschrijving! Rembrandt Leeft!

Een leuke verrassing. We wilden zo’n 50 nieuwe stadswandelingen invoeren in ons stadswandelingen overzicht klik hier . Ter controle hebben we deze nieuwe te downloaden/uit te printen stadswandelingen weggezet op www.ckplus.nl/wandelnieuw.html Wat blijkt, de zoekmachines hebben de site opgenomen en wordt nu honderden keren per week geraadpleegd. Probeer maar eens: zoek op gratis stadswandeling.
Schrijf je nu in voor de studiedagen in het Rijksmuseum.

Op woensdag 13 november (primair onderwijs) en donderdag 14 november 2019 (voortgezet onderwijs) biedt het Rijksmuseum samen met het Van Gogh Museum en Stedelijk Museum Amsterdam de studiedag ‘Naakt in de kunst en in de klas’.
Tijdens deze inspirerende studiedag worden praktische tips uitgewisseld om de beeldtraditie van naakt in de klas te behandelen. In de ochtend zijn er lezingen van conservatoren, kunstenaars en verschillende experts. ’s Middags zijn er rondleidingen en workshops in de musea aan het Museumplein Aanmelden

De CKplus Expositietips
De redactie heefteen keuze gemaakt uit het aanbod nieuwe exposities. De expositie met ruim 300 beelden uit de collectie van het Kröller Müller Museum hebben we al mogen bezoeken: PRACHTIG. Zie hier


KunstSalon Utrecht Naast dat kunst kan worden aangekocht is het ook DÉ kunstuitleen in Utrecht. KunstSalon Utrecht


Uitschrijven? klik hier

Opgeven CKplus Nieuwsbrief klik hier
jaargang 19, oplage 10.863 e-mailsHome